Olen Mistress Eva - upea vaalea Valtiatar. Domina ammatista on kertynyt yli 20 vuotta kokemusta, koulutukseltani hieroja ja seksuaalineuvoja. 

Olen naisellinen, aistillinen & intuitiivinen; käytännöllinen & asiallinen - omanarvontuntoinen tantrinen Domme. 

***

Ylivalta ja alistuminen ovat voimakkaita ja monipuolisia ovia seksuaalisuuteen. Sessiossa pääset tutkimaan omaa alistuvaa/antautuva puoltasi. Saat tutkia omia rajoja tai laajentaa niitä. Toteuttaa fantasioitasi tai työskennellä selviytyäksesi häpeästä, syyllisyydestä tai muusta. Autan sinua rentoutumaan, latautumaan ja antautumaan. Käytän erilaisia työkaluja, jotka vievät sinut käsitteellisestä mielestä tiloihin syvälle etsinnälle, muutokselle - laajentumiselle. Pidän sinulle turvallista tilaa, jotta voit tulla ulos - tulla nähdyksi ja hyväksytyksi. Se, kuinka pitkälle olet valmis menemään, riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis vapauttamaan itsesi mielen kontrollista/hallinnasta. 

***

BDSM - sessioissa pidän kiusoittelevasta linjasta, mutta olen rajussakin käsittelyssä vaativa ja määrätietoinen. En ole aggressiivinen, vaan hallitseva ja naisellista ylivaltaa käyttävä LadyLuonteva tapa ja lähellä sydäntä on tantrinen dmnionointi.

***

Teen/tarjoan myös tasokasta kinky-bondage (bondassage) hierontaa (ei sisällä varsinaista hierontatekniikka- käytän käsittelyssä pehmustettuja nahkakahleita, silmälappuja, ihoystävällistä narua, erilaisia piiskoja, sulkia ja muita aistimuksia lisääviä välineitä. Se on (kivuton, jäljetön) hienovarainen, kiusoitteleva - hidas leikki. Erikoisia ja uusia mielihyvän tuntemuksia tuottava rentoutumismuoto.

***

Tarjoan koko kehon intuitiivista kokonaisvaltaista hierontaa. Myös genitaalialueen lantio-yoni, -lingam ja eturauhasen hieronta ovat taitolajini. Hoitoja/sessioita saa myös yhdistää ja soveltaa tarpeiden mukaan. 

*** 

Tarjoan palveluita kaikille, riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tarjoan jännittäviä, rentouttavia, virkistäviä, kehon- ja itsetuntemusta lisääviä ja parantavia hoitokokonaisuuksia. Monipuolisia sessioita eri tyyleistä. Myös keskustelut ja neuvonta / valmennus/ ohjaus sinun seksuaalisuuteesi liittyvistä asioista tapaamisen yhteydessä tai suunnitellusti ovat mahdollisia. 

***

Olen aidosti läsnäoleva - nautin tekemästäni. Pidän kaikessa tärkeänä turvallisuutta, audenttisen/oikean tunnelman ja tilan luomista. Jokaiselle oman mittansa mukaan, tarpeiden mukaisen sessiotyylin rakentamista ja toteuttamista. Tiedon, kokemusten ja intuition avulla. Tunteella - Minun ammattimaisella taidollani ja luonnollisella vetovoimallani. 

Olen oma itseni - kaikessa mitä teen. 

***

En ole sessiossa täysin alasti ja seksiä minulta et saa, mutta koet varmasti aistikkaan ja iloisen kokemuksen kanssani.

Mistress Eva